Home Main

. . : TUDNIVALÓK : . .

A Szalézi Őszi Oratóriumi Napok időpontja: 2018. október 29-31.


Jelentkezési határidő: A létszám betöltéséig, de legkésőbb 2018. október 26-ig
Beíratkozás helye: Szalézi Ifjúsági Oratórium, Szombathely, Táncsics Mihály utca 44.


Az őszi napokon való részvétel ingyenes, de az elmúlt évekhez hasonlóan támogatást / adományokat szívesen fogadunk.


A táborozásban csak egészségileg táborozásra alkalmas gyermek vehet részt. Az egészségi alkalmasságot a tábor megkezdése előtt három napnál nem régebbi szülői igazolással kell megerősíteni, melyet a tábor kezdetének napján kell elhozni, aláírással hitelesíteni és leadni.


Beiratkozási és általános tudnivalók:

  • A táborkezdő napon kizárólag az előre regisztrált gyermekeket tudjuk fogadni.
  • A résztvevőket reggel 7 és 8 óra között fogadjuk, a táborhely területére udvarunk (egyetlen) személyi kertkapuján keresztül tudnak bejutni (Táncsics M. u. 44.). Korai munkába igyekvők igény szerint már 3/4 7-től hozhatják gyermeküket.
  • A táborhelyszínen az egész hétre vonatkozó infó- és témalapot adunk át a szülőknek/gondviselőknek, és az egészségügyi nyilatkozatot is itt kell kitöltve és hitelesítve átadni.
  • Kérjük a gyermekek gondviselőit, hogy a tábor adott napjaira az időjárásnak megfelelő öltözéket biztosítsanak gyermeküknek.
  • Mivel a tábor a közösség eleven és vidám megélését tűzi ki egyik céljául, mindig újra kifejezett kívánságunk az unaloműzőnek szánt és értékesebb műszaki cikkek mellőzése.
  • A tábor helyszíne legnagyobb részt rendházunk területe. Bár napközben alkalmi programokként előfordulnak más-más külső helyszínek is, a gyermekeket reggel intézményünkbe kell hozni és táborzárás után délután innen lehet elvinni őket.

  • Az animátorok és nevelők felelőssége nem terjed ki a rendház oratóriumi létesítményein kívül esedékes programok helyszínein túlra. Ha bármely oknál fogva a gyermeknek a program vége előtt el kell mennie, illetve bármi egyéb különleges igénye van (gyógyszer-ételérzékenység, allergia stb.), kérjük ezt - a későbbi kellemetlenségek elkerülése érdekében - előre jelezni.

  • Figyelem! Glutén-, laktóz-érzékeny, illetve egyéb diétás étkezést nem tudunk biztosítani.


. . : J E L E N T K E Z É S : . .


A jelentkezés lezárult!

A táborozás feltétele az adatvédelmi tájékoztató elfogadása.


A következő szülői nyilatkozatot kérjük kitöltve leadni az adott hét hétfőjén regisztrációkor!
Figyelem! A nyilatkozatot csak akkor tudjuk elfogadni, ha a rajta szereplő dátum az adott hét regisztrációs napjával (hétfővel) megegyezik!