Home Main

. . : TUDNIVALÓK : . .

A tábor az alábbi turnusokban indul:

 • 1. HÉT - 2021. június 21-25.
 • 2. HÉT - 2021. június 28 - július 2.
 • 3. HÉT - 2021. július 5-9.

A regisztráció június 5-én (szombaton) 10:00-kor indul.

Jelentkezési határidő: A létszám betöltéséig, de legkésőbb 2021. június 11-ig.

Beíratkozás helye: Szalézi Ifjúsági Oratórium
Szombathely, Táncsics Mihály utca 44.


A tábor heti kedvezményes hozzájárulási összege 15000-17000 Ft/fő/hét; anyagi lehetőség szerint kérjük a nagyobb összeg megfizetését, hogy hozzánk tartozó, rászoruló, de kevésbé fizetésképes táborozóinkat is támogathassuk.

Az összeg magába foglalja a napi kétszeri étkezést (meleg ebéd és uzsonna), a programok, és az esetleges házon kívüli programjaink költségeit is.


A regisztrációs díj megfizetésével kapcsolatos anyagi nehézség esetén, illetve egy családból érkező 3 vagy több gyermek esetén regisztráció előtt forduljanak bizalommal személyesen Domonkos Atyához!

Figyelem! A diétás étkeztetés esetében (pl. glutén-, laktóz-érzékeny, stb...) kérjük a regisztrációnál mindenképp jelezzék, ha a gyermeknek speciális étrendre van szüksége.
Csak azok számára tudunk diétás ebédet biztosítani, akiknek orvosi papírjuk van a diétás étkezést megkövetelő betegségről. A diétás tízórai és uzsonna biztosítását sajnos nem tudjuk megoldani, így kérjük azt mindenképp csomagoljanak a gyermeknek.


A táborozásban csak egészségileg táborozásra alkalmas gyermek vehet részt. Az egészségi alkalmasságot a tábor megkezdése előtt három napnál nem régebbi szülői igazolással kell megerősíteni, melyet a tábor kezdetének napján kell elhozni, aláírással hitelesíteni és leadni.


 • Beíratkozás helye: Szalézi Ifjúsági Oratórium - Szombathely, Táncsics Mihály utca 44.
 • A táborkezdő napon kizárólag az előre regisztrált gyermekeket tudjuk fogadni.
 • A résztvevőket reggel 7 és 8 óra között fogadjuk, a táborhely területére udvarunk (egyetlen) személyi kertkapuján keresztül tudnak bejutni (Táncsics M. u. 44.). Korai munkába igyekvők igény szerint már 3/4 7-től hozhatják gyermeküket.
 • Fizetős programok esetében beiratkozáskor kérjük fizetni a hozzájárulási költséget, amelynek átvételéről nyugtát adunk. A táborhelyszínen az egész hétre vonatkozó infó- és témalapot adunk át a szülőknek/gondviselőknek, és az egészségügyi nyilatkozatot is itt kell kitöltve és hitelesítve átadni.
 • Kérjük a gyermekek gondviselőit, hogy a tábor adott napjaira az időjárásnak megfelelő öltözéket biztosítsanak gyermeküknek.
 • Mivel a tábor a közösség eleven és vidám megélését tűzi ki egyik céljául, mindig újra kifejezett kívánságunk az unaloműzőnek szánt és értékesebb műszaki cikkek mellőzése.
 • A tábor helyszíne legnagyobb részt rendházunk területe. Bár napközben alkalmi programokként előfordulnak más-más külső helyszínek is, a gyermekeket reggel intézményünkbe kell hozni és táborzárás után délután innen lehet elvinni őket.

 • Az animátorok és nevelők felelőssége nem terjed ki a rendház oratóriumi létesítményein kívül esedékes programok helyszínein túlra. Ha bármely oknál fogva a gyermeknek a program vége előtt el kell mennie, illetve bármi egyéb különleges igénye van (gyógyszer-ételérzékenység, allergia stb.), kérjük ezt - a későbbi kellemetlenségek elkerülése érdekében - előre jelezni.

 • A programváltoztatás jogát fenntartjuk!


. . : J E L E N T K E Z É S : . .


A regisztráció lezárult!

A táborozás feltétele az adatvédelmi tájékoztató elfogadása.A táborozásban csak egészségileg táborozásra alkalmas gyermek vehet részt. Az egészségi alkalmasságot a tábor megkezdése előtt négy napnál nem régebbi szülői igazolással kell megerősíteni, melyet a tábor kezdetének napján kell elhozni, aláírással hitelesíteni és leadni.

A következő szülői nyilatkozatot kérjük kitöltve leadni az adott hét hétfőjén regisztrációkor!