Home Main

. . : TUDNIVALÓK : . .


Az Őszi Oratórium időpontja: 2021. október 27-28.

A regisztráció október 20-án (szerdán) 19:00-kor indul.

Jelentkezési határidő: A létszám betöltéséig, de legkésőbb 2021. október 24-ig.

Beíratkozás helye: Szalézi Ifjúsági Oratórium
Szombathely, Táncsics Mihály utca 44.


Az Őszi Oratóriumnak konkrét részvételi költsége nincs, azonban támogatásokat, adományokat szívesen fogadunk.

Az Őszi Oratórium alatt az ebédet (glutén- és laktózmentes, illetve egyéb diétás ebédet is!) és az uzsonnát tudjuk biztosítani . Kérjük, hogy a tízórait minden táborozó otthonról hozza.


A táborozásban csak egészségileg táborozásra alkalmas gyermek vehet részt. Az egészségi alkalmasságot a tábor megkezdése előtt három napnál nem régebbi szülői igazolással kell megerősíteni, melyet a tábor kezdetének napján kell elhozni, aláírással hitelesíteni és leadni.


  • Beíratkozás helye: Szalézi Ifjúsági Oratórium - Szombathely, Táncsics Mihály utca 44.
  • A táborkezdő napon kizárólag az előre regisztrált gyermekeket tudjuk fogadni.
  • A résztvevőket reggel 7 és 8 óra között fogadjuk, a táborhely területére udvarunk (egyetlen) személyi kertkapuján keresztül tudnak bejutni (Táncsics M. u. 44.). Korai munkába igyekvők igény szerint már 3/4 7-től hozhatják gyermeküket.
  • Fizetős programok esetében beiratkozáskor kérjük fizetni a hozzájárulási költséget, amelynek átvételéről nyugtát adunk. A táborhelyszínen az egész hétre vonatkozó infó- és témalapot adunk át a szülőknek/gondviselőknek, és az egészségügyi nyilatkozatot is itt kell kitöltve és hitelesítve átadni.
  • Kérjük a gyermekek gondviselőit, hogy a tábor adott napjaira az időjárásnak megfelelő öltözéket biztosítsanak gyermeküknek.
  • Mivel a tábor a közösség eleven és vidám megélését tűzi ki egyik céljául, mindig újra kifejezett kívánságunk az unaloműzőnek szánt és értékesebb műszaki cikkek mellőzése.
  • A tábor helyszíne legnagyobb részt rendházunk területe. Bár napközben alkalmi programokként előfordulnak más-más külső helyszínek is, a gyermekeket reggel intézményünkbe kell hozni és táborzárás után délután innen lehet elvinni őket.

  • Az animátorok és nevelők felelőssége nem terjed ki a rendház oratóriumi létesítményein kívül esedékes programok helyszínein túlra. Ha bármely oknál fogva a gyermeknek a program vége előtt el kell mennie, illetve bármi egyéb különleges igénye van (gyógyszer-ételérzékenység, allergia stb.), kérjük ezt - a későbbi kellemetlenségek elkerülése érdekében - előre jelezni.

  • A programváltoztatás jogát fenntartjuk!


. . : J E L E N T K E Z É S : . .

A regisztráció lezárult!

A táborozás feltétele az adatvédelmi tájékoztató elfogadása.


A táborozásban csak egészségileg táborozásra alkalmas gyermek vehet részt. Az egészségi alkalmasságot a tábor megkezdése előtt négy napnál nem régebbi szülői igazolással kell megerősíteni, melyet a tábor kezdetének napján kell elhozni, aláírással hitelesíteni és leadni.

A következő szülői nyilatkozatot kérjük kitöltve leadni az adott hét hétfőjén regisztrációkor!